Vyberte stranu
[et_pb_fullwidth_header_extended title=“Peter Káčer“ subhead=“TEDxBratislava 2012″ subhead_before_after=“before“ header_fullscreen=“on“ header_scroll_down=“on“ background_overlay_color=“rgba(80,158,109,0.29)“ background_gradient=“off“ title_fancyline=“on“ title_before_after=“before“ animated_gradient=“off“ title_font_color=“#ffffff“ subhead_font_color=“#ffffff“ typing_effect=“on“ typing_speed=“120″ subheading_animation_on_off=“on“ subheading_animation=“fadeInLeft“ header_scroll_down_effect_on_off=“on“ header_scroll_down_effect=“pulse“ admin_label=“Úvodná fotka s menom rečníka“ _builder_version=“3.0.47″ title_font=“Source Sans Pro|on|||“ title_font_size=“57px“ subhead_font_size=“22px“ background_layout=“dark“ button_one_letter_spacing_hover=“0″ button_two_letter_spacing_hover=“0″] [/et_pb_fullwidth_header_extended]

„Dostal som šancu a mohol som si otestovať, kde sú moje hranice. Vďaka tomu som si uvedomil, že každý človek má síce určité méty, ale nie všetky méty si dokáže v svojom živote splniť. A že aj to ho dokáže posunúť.“

Podujatie: TEDxBratislava 2012

Kouč: Veronika Pizano

Služby: koučovanie

Viac o rečníčke: profil, článok 1, článok 2

 

 

Buďte zdielní

Na Petra sme dostali tip od návštevníka TEDxBratislava a už na prvom stretnutí som vedela, že môže mať výborný talk. Hľadali sme niekoľko príbehov z jeho života, ktoré by poukázali na jeho osobnostné črty, vďaka ktorým dosiahol úspechy vo svojom živote. Nakoniec sme, paradoxne, dospeli k príbehu o neúspechu, čo je pri ľuďoch s hendikepom nezvykom, keďže sa často hovorí len o ich úspechoch.

Veľmi dôležitý bol pre Petra samotný nácvik prezentácie. Aby sám nebol nervózny, keď vystúpi na pódium, ale aby sme aj zistili, nakoľko bude jeho talk zrozumiteľný. Vďaka nácvikom sme zistili, ktoré môžu byť problémové miesta a nahradili sme ich. Petrov talk bol bez prezentácie, pretože jeho samotné rozprávanie upútalo a nepotrebovalo vizuálne dotvorenie.

Keď ma oslovila Veronika Pizano, aby som prezentoval svoj príbeh na takom podujatí ako je TEDx, bol som poctený a zároveň som mal obavy. Do tej doby som nemal skúsenosť vystupovaním a prezentovaním pred toľkými ľuďmi. Veronika mi pomohla pripraviť prednášku tak, aby bola pútavá a mala všetky atribúty, ktoré sa od takého typu prednášky očakávajú. Pri skúške mi bola nápomocná, aby som na niečo dôležité a podstatné nezabudol.
Peter Káčer

Pár vybraných fotiek z vystúpenia 

Ďalší naši spíkri

Jedným z nich môžete byť aj VY